Otsonaattori/Ionisaattori

Otsononointi on erittäin tehokas menetelmä epämieluisien hajujen poistoon asuinhuoneistosta, autosta, kesämökistä, matkailuvaunusta jne. Otsonointi itsessään on todella vaivaton operaatio. Kytket vain laitteen verkkovirtaan, säädät ajastimesta halutun toiminta-ajan ja poistut tilasta odottamaan lopputulosta. Laite voidaan ajastaa 1-30min tilan koosta riippuen tai jättää hold-asennolla myös pidemmäksi aikaa käyntiin. Johtuen otsonin haitallisista vaikutuksista, tilassa ei saa saa olla ihmisiä tai eläimiä otsonoinnin aikana. Tila on myös syytä tuulettaa huolella tämän jälkeen(30min). Käsittelyn jälkeen poissa ovat esimerkiksi tupakan, homeen, lemmikkien ja pilaantuneen ruoan hajut.

Otsonointi ei pysty poistamaan rakenteiden sisällä olevaa hometta tai hajuja, mutta otsonointi on kuitenkin hyvä tehdä sen jälkeen kun pilaantuneet materiaalit on esim. kosteusvaurion takia uusittu. Homeitiöt ja hajut, jotka ovat tarttuneet kalusteisiin ja huoneiston pintoihin saadaan myös tällä tavoin poistettua.

Tämä versio sisältää tämän lisäksi myös ionisointi toiminnon. Otsoni tehoaa eloperäisiin, mutta ei epäorgaanisten yhdisteiden hajuihin. Maalit, liuottimet ja parfyymit sisältävät ainesosia, joiden hajuja ei saada poistettua otsonin avulla. Silloin ionisointti voi auttaa. Ionisointia voidaan käyttää myös ilman puhdistamiseen. Ionisaattori “lataa” ilmaan negatiivisia ioneita, jotka keräävät pölyä. Nämä latautuneet pölyhiukkaset ovat niin painavia, että ne laskeutuvat lattialle, josta ne on helppo imuroida tai pyyhkiä kostealla rätillä. Laite siis puhdistaa ilmaa siten, että jopa allergisen on helppo hengittää.

Pidemmistä ajoista pyydä edullinen tarjous! Toimitus on mahdollinen.

Hinnat (sis alv 24%)

Vuorokausi 35€
Toimitus Lappeenrannan alueella
15€